Veilig betalenNieuw
Beoordelingen
Gemiddeld cijfer : 9.03

gehoorbeschermingvoorkinderen.nl 9.03 (uit: 10)
Totaal: 60
60 van 5 sterren!


Pluggerz Travel Kids

Onze prijs : € 13.14
Prijs ex BTW : EUR 10.86
Voorraad Dit product heeft een langere levertijd 1 à 2 dagen levertijd
Modelnummer : 27.3244200902

Kies uit de volgende opties:
Kendal Clean:  

Pluggerz Travel Kids: voor kleine oortjes tijdens de reis

Kent u dat irritante gevoel op uw oren als u reist? Dat wordt veroorzaakt door het drukverschil waarop uw lichaam reageert. Vooral in het vliegtuig of op hoogte kunt u hier last van hebben. Kinderen ervaren dat ook! Met Pluggerz Travel Kids gunt u de oren van uw kinderen ook rust tijdens het vliegen of het reizen in de bergen.

Reist u graag rustig en beschermt u uw gehoor graag goed tegen drukverschil? In dat geval is Pluggerz Durable Travel perfect geschikt voor uw kinderen. Voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Houdt u toezicht? Fijne reis gewenst!

Alpine Clean

U kunt bij dit product ook desinfecterend reinigingmiddel tegen een meerprijs voor uw gehoorbeschermers aanschaffen. Kies rechts bij de productopties voor "ja, graag". U koopt dit dan goedkoper dan wanneer u het los zou kopen. Inhoud: Sprayflacon 75 ml.Pluggerz Travel Kids: voor kleine oortjes tijdens de reis
 
Kent u dat irritante gevoel op uw oren als u reist? Dat wordt veroorzaakt door het drukverschil waarop uw lichaam reageert. Vooral in het vliegtuig of op hoogte kunt u hier last van hebben. Kinderen ervaren dat ook! Met Pluggerz Travel Kids gunt u de oren van uw kinderen ook rust tijdens het vliegen of het reizen in de bergen.
 
Reist u graag rustig en beschermt u uw gehoor graag goed tegen drukverschil? In dat geval is Pluggerz Durable Travel perfect geschikt voor uw kinderen. Voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Houdt u toezicht? Fijne reis gewenst!

 
Kenmerken Pluggerz Travel Kids:

  • Eén maat
  • Eén filter
  • Gemaakt van duurzaam siliconenmateriaal
  • In kinderuitvoering voor 3 tot 12 jaar
     

Inhoud verpakking:

  • Een set universele gehoorbeschermers
  • Een handige opbergkoker
     

Alpine Clean:

U kunt bij dit product ook desinfecterend reinigingmiddel tegen een meerprijs voor uw gehoorbeschermers aanschaffen. Kies rechts bij de productopties voor "ja, graag". U koopt dit dan goedkoper dan wanneer u het los zou kopen. Inhoud: Sprayflacon 75 ml.


Leeftijd  Leeftijd:
Vanaf 3 jaar
Merk  Merk:
Pluggerz
Gebruik  Gebruik:
Reizen
Demping  Demping:
-

Voorraad
Dit product heeft een langere levertijd 1 à 2 dagen levertijd

Verzending
Wanneer u minder dan 3 stuks van dit product koopt past dit waarschijnlijk in een envelop en betaalt u ook slechts 99 cent voor de verzending. Koopt u er echter een groter product (zoals een doos of oorkap) bij, dan moeten wij uiteraard toch per pakketdienst verzenden en zijn de verzendkosten 4.95 Euro incl. btw. Gratis levering bij bestellingen boven de 100 Euro!!