Veilig betalenNieuw
CoolKid! Oorkap
€ 16.95
Beoordelingen
Gemiddeld cijfer : 9.03

gehoorbeschermingvoorkinderen.nl 9.03 (uit: 10)
Totaal: 60
60 van 5 sterren!


Persbericht Kwetsbare oortjes - 22 jan 2014

Kwetsbare oortjes

 

Het is steeds meer in het nieuws, gehoorbeschadiging door teveel lawaai. Met name jongeren zien de gevaren van te luide muziek niet en zetten hun mp3 speler het liefst zo hard mogelijk. Ook in het uitgaansleven knallen de decibellen uit de boxen en brengen zo blijvende gehoorschade aan bij het uitgaanspubliek. 

 

Het is als ouder daarom heel belangrijk om je kinderen al heel vroeg te leren dat hun oren kwetsbaar zijn. Als het gehoor eenmaal beschadigd is, dan is dit onomkeerbaar. Jongeren vinden het misschien niet cool om oordoppen in te doen tijdens het uitgaan, maar het vooruitzicht dat je misschien over een paar jaar hoortoestellen moeten dragen, zet jongeren wel aan het denken.

 

Bij de basis beginnen dus, want zeker kleine baby’s hebben zeer kwestbare oren.  Zij kunnen niet zelf de oren dichtdrukken, als er teveel lawaai om hen heen is, zoals tijdens een sport- en/of muziekevenement. Heel veel celebs geven gelukkig het goede voorbeeld met speciale oorkappen voor hun baby’s en kinderen en hen daarmee niet bloot te stellen aan schadelijke geluidsniveau’s. Niet alleen heel hip, maar ook heel slim!

 

www.gehoorbeschermingvoorkinderen.nl heeft een ruim assortiment gehoorbeschermers voor kinderen. 

Easy E Sales v.o.f.
Hamersveldseweg 15
3833 GK  Leusden

Nadia Elkettani
Tel: 033-303080
E-mail: nadia@easyesales.nl

 

www.gehoorbeschermingvoorkinderen.nl is onderdeel van Easy E Sales. Alle producten van Easy E Sales zijn gericht op persoonlijke bescherming. 

Celebs en hun kinderen


Volgende