Veilig betalenNieuw
Beoordelingen
Gemiddeld cijfer : 9.03

gehoorbeschermingvoorkinderen.nl 9.03 (uit: 10)
Totaal: 60
60 van 5 sterren!


Over ons

Als een van de grootste online leveranciers van oordoppen in Nederland voelen wij ons verplicht u van de juiste informatie te voorzien over het hoe en waarom van gehoorbescherming voor kinderen. Wij hebben de informatie en producten hoe de juiste gehoorbescherming te kiezen en vervolgens te gebruiken.

Onze Experts

Wij zijn niet medisch onderlegd, wij zijn nauwelijks pedagogisch opgeleid en hebben alleen de ruime ervaring van ons vakgebied in de gehoorbescherming. Om die reden hebben wij gekozen om met een aantal "Experts" samen te werken die ieder op hun eigen vakgebied met kinderen werken en u op deze website hulp kunnen geven voor de juiste keuze van gehoorbeschermers.

Onze Experts zijn met grote zorgvuldigheid uitgekozen en zoals zij achter onze webshop staan, staan wij achter de kennis en kunde van deze deskundigen.

Lees ook de pagina "Onze Experts".

 

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, zijn wij dagelijks bezig om onze webshop te verbeteren!

Binnen deze webshop vindt u daarom ook een zéér uitgebreid assortiment aan gehoorbeschermers voor kinderen. Staat uw gewenste gehoorbeschermer nog niet in de webshop, stuur ons dan een mailtje naar info@gehoorbeschermingvoorkinderen.nl. Wij kunnen ook die specifieke gehoorbeschermer vast en zeker leveren tegen een zéér scherpe prijs.

 

LET OP!

Heeft u vragen over producten of wenst u iets te bestellen? Schroom niet om contact met ons op te nemen via 033-3030821 of info@gehoorbeschermingvoorkinderen.nl

 

Telefoon: +31(0)33-3030821
Mail: info@gehoorbeschermingvoorkinderen.nl

Volgende