Veilig betalenNieuw
Beoordelingen
Gemiddeld cijfer : 9.03

gehoorbeschermingvoorkinderen.nl 9.03 (uit: 10)
Totaal: 60
60 van 5 sterren!


Oordopjes Zwemmen

Wij maken voor het gemak even onderscheid tussen het zwemmen van kinderen zonder gehoorproblemen en kinderen die gevoelig zijn en een historie hebben met problemen zoals oorontsteking.

 

Zwemmen zonder problemen

Wij hebben een aantal oplossingen geselecteerd voor het zwemmen van kinderen. In principe hoeven kinderen niet perse gehoorbescherming te dragen, maar een beetje bescherming is geen overbodige luxe.

Let op dat bijvoorbeeld (warme) subtropische zwembaden een bron zijn voor bacterien en dat oren echt goed drooggemaakt moeten worden anders kunnen de problemen dus wel ontstaan.

zwemoordopjes

Wij hebben een aantal oplossingen zoals de Alpine Pluggies als herbruikbare oordoppen en silicone oplossingen zoals de Get Plugged Zwemoordopjes of de Mack's Pillow Soft voor kinderen.

 

Favoriete oplossing van "Onze Expert".

Astrid gebruikt regelmatig bij haar zwemmertjes de Mack's Pillow Soft voor kinderen. Deze zitten bij de meeste prima. Ze moeten echter wel goed geplaatst worden anders kunnen ze eruit vallen. Het is niet de bedoeling dat er een "puntje" gemaakt wordt van de binnenkant welke in de gehoorgang komt voor een stevigere pasvorm.

De Mack's EarBand wordt geadviseerd voor bij het dragen van de Mack's Pillow Soft of andere oordoppen.

Mack's Pillow Soft Mack's EarBand Mack's Ear Dryer

 

 

Onze Expert

Astrid van der Vorst is "Onze Expert" en de drijvende kracht achter zwem op maat. Astrid is een volledig gediplomeerd zweminstructeur met jarenlange ervaring in het reguliere zwemonderwijs en in het individueel begeleiden van kinderen en volwassenen.

Astrid gebruikt een aantal artikelen uit ons assortiment om deze grondig te testen en ervaringsgegevens te verzamelen.

 

Historie van oorontsteking 

Wanneer uw kinderen al een historie hebben van ooronstekingen en wellicht al buisjes geplaatst zijn, dan adviseren wij de volgende drie producten die in combinatie gebruikt dienen te worden:

1 - Mack's Pillow Soft

2 - Mack's Earband

3 - Mack's EarDryer

 

Dat lijkt bij elkaar wellicht een dure aankoop (de EarDryer is rond de 99 Euro), maar hiermee bent u (bij goed gebruik) verzekerd van droge oren en weinig problemen bij het zwemmen.

Met de EarBand verzekert u zich ervan dat de silicone oordopjes goed blijven zitten en het meeste water zal worden tegengehouden. Nabehandeling van de EarDryer verzekert u ervan dat de buitenste gehoorgang droog gemaakt wordt van het kleine beetje vocht dat er wellicht toch doorheen is gekomen.

Voorkomt de Mack's EarDryer oorontsteking?

De Mack's EarDryer is een apparaat welke de oren droogt en dat is alles wat het claimt. Mack's claimt niet dat oorontsteking door dit apparaat nooit meer zal voorkomen. Echter, de Mack's EarDryer is ontworpen om ontstekingen te behandelen. Alle medische artikelen zullen aangeven dat een van de belangrijke zaken bij ontstekingen is, dat de buitenste gehoorgang droog moet zijn. Mack's garandeert dat, bij juist gebruik, uw gehoorgangen snel en effectief zullen drogen.

 

Volgende