Veilig betalenBeoordelingen
Gemiddeld cijfer : 9.03

gehoorbeschermingvoorkinderen.nl 9.03 (uit: 10)
Totaal: 60
60 van 5 sterren!


Onze Experts

Wij zijn niet medisch onderlegd, wij zijn nauwelijks pedagogisch opgeleid en hebben alleen de ruime ervaring van ons vakgebied in de gehoorbescherming. Om die reden hebben wij gekozen om met een aantal "Experts" samen te werken die ieder op hun eigen vakgebied met kinderen werken en u op deze website hulp kunnen geven voor de juiste keuze van gehoorbeschermers.

 

OBS 't Gouden Ei

 

Binnen ons onderwijs staat het kind centraal. Een goed pedagogisch klimaat zien wij als de basis voor de optimale ontwikkeling van elk kind, waarbij de relatie tussen leerkracht en leerling een belangrijke rol speelt. Structuur en rust, zodat een kind weet waar het aan toe is. Maar ook ruimte voor talentontwikkeling, taalontwikkeling en creatieve ontwikkeling en veel aandacht voor rekenen, taal en lezen. Kortom: alle ingrediënten die zorgen voor onze kernwaarde: groei.
 
Want daar staan wij voor: Gouden onderwijs.

Dhr. C. Reuvecamp is locatie directeur van deze openbare basisschool in Amsterdam en vanuit zijn ervaring als leerkracht, IB-er en vervolgens directeur van verschillende basisscholen een waardevolle Expert voor onze webshop.

 

Incontexto  

Incontexto Orthopedagogen is een praktijk met vestigingen in Loosdrecht en IJsselstein. De praktijk biedt diagnostiek en behandeling voornamelijk aan hoogbegaafde kinderen en kinderen met autisme.

Tevens is Onze Expert Nathalie van Kordelaar initiatiefnemer van de website/shop allesrondomautisme.nl. Nathalie is orthopedagoog en heeft tevens ervaring in het onderwijs als leerkracht, ambulant begeleider en orthopedagoog.

De orthopedagogen van Incontexto Orthopedagogen zijn lid van het NVPA en het NVO (Nederlandse Vereniging voor Orthopedagogen).

 

Centraal Nederland SBD  

Centraal Nederland of kortweg CN is een middelgroot onderwijsadviesbureau welke door heel Nederland werkt, vanuit verschillende regiokantoren. CN heeft veel expertise in Leerlingzorg, Management en organisatie en Schoolontwikkeling. CN beschikt over het Keurmerk Onderwijsadvies, een CEDEO-erkenning en ISO-9001-certificaat.

Freek Buscher is Onze Expert en werkzaam bij schoolbegeleidingsdienst Centraal Nederland als orthopedagoog/ leerlingbegeleider. Daarbij komt hij regelmatig kinderen tegen die in de onderwijsleersituatie moeite hebben zich te kunnen concentreren en taakgericht bezig te zijn.

 

Zwem Op Maat  

Astrid van der Vorst is "Onze Expert" en de drijvende kracht achter zwem op maat. Astrid is een volledig gediplomeerd zweminstructeur met jarenlange ervaring in het reguliere zwemonderwijs en in het individueel begeleiden van kinderen en volwassenen.


Een perfect uitgangspunt om kritisch te kijken naar de kwaliteit en het aanbod van zwemles. Steeds vaker ziet Astrid dat individuele aandacht en leerhulp noodzakelijk is om zwemmen leuk te maken en te houden

Volgende