Veilig betalenNieuw
Beoordelingen
Gemiddeld cijfer : 9.03

gehoorbeschermingvoorkinderen.nl 9.03 (uit: 10)
Totaal: 60
60 van 5 sterren!


Mack's SafeSound Slim Fit

Onze prijs : € 6.04
Prijs ex BTW : EUR 4.99
Voorraad Dit product heeft een langere levertijd 3 à 4 dagen levertijd
Modelnummer : 27.328SS2885

Onze Mack's SafeSound Slim Fit zijn net zo ontworpen als de originele SafeSound, maar dan smaller geschikt voor kinderen en mensen met een smallere gehoorgang. Gemaakt van super zacht foam zijn deze oordoppen perfect voor langer gebruik waar comfort erg belangrijk is.

 

Gebruik bij

 • Slapen
 • Winkelgeluiden
 • Evenementen
 • ReizenLeeftijd  Leeftijd:
Vanaf 8 jaar
Merk  Merk:
Mack's
Gebruik  Gebruik:
Evenementen
Demping  Demping:
NRR 29 dB

Waar verschilt de SafeSound SlimFit met standaard afmeting oordopjes?

 • De oordoppen zijn gelijk in lengte als de meeste foam oordopjes maar ze zijn zachter, gevormd en enigszins smaller in diameter

 

Mijn gehoorgang lijkt me normaal, maar oordoppen zijn meestal niet comfortabel in mijn oren wanneer ik ze voor een langere periode draag. Zal de SafeSounds beter zitten?

 • Gevoeligheid in de oren varieert gigantisch per persoon en soms varieert dit zelfs tussen de verschillende oren. Iedere gegoten oordop welke in een oor ingebracht wordt kan na een redelijke periode minder comfortabel gaan zitten. Mensen met een smallere gehoorgang zullen sneller druk ondervinden met oordoppen van normale afmetingen. Deze oordoppen zullen ervoor zorgen dat er minder snel druk op de oren komt en daardoor lekkerder zullen dragen.

 

Waar zijn de foam earplugs van gemaakt en bevatten ze latex?

 • De oordoppen zijn gemaakt van urethane foam. De latex in de foam oordopjes is geen natuurlijke latex: het is synthetische latex genaamd “emulsion polymer”. Het heeft dezelfde eigenschappen als latex (op waterbasiswater based, gelijmd, etc.) maar heeft niet de enzymen problemen die ontstsaan bij natuurlijk latex
  Als uw kind, in een heel uitzonderlijke situatie, enig irritatie of uitslag ervaart, stop dan onmiddellijk met het dragen van de oordoppen. Raadpleeg uw arts of ga naar een eerste hulp als u denkt dat u ogenblikkelijk hulp nodig heeft.

 

Hoe weet ik dat de oordop goed geplaatst is?

 • Als u uw eigen stem meer “van binnen” hoort en “overdreven” klinkt, dan is het erg waarschijnlijk dat de oordop goed geplaatst is.

 

Kunnen de oordoppen gereinigd worden?

 • Nee. Als de oordoppen vies zijn, dient u ze weg te gooien


Behalve geluid dempen, kunnen deze oordoppen ook water buitenhouden?

 • Nee. Deze oordoppen zijn specifiek ontwikkeld om een uitmuntende demping te geven tegen harde geluiden.

Diagram:

 

Frequency (Hz) 125 250 500 1000 2000 3150 4000 6300 8000
Mean Attenuation dB in NRR 34.4 35.0 36.2 35.9 36.4 38.9 39.8 42.6 43.0
Std Deviation dB in NRR
3.4 4.2 3.8 3.0 2.9 3.0 3.2 4.2 4.1
  NRR=29 dB

Voorraad
Dit product heeft een langere levertijd 3 à 4 dagen levertijd

Verzending
Wanneer u minder dan 3 stuks van dit product koopt past dit waarschijnlijk in een envelop en betaalt u ook slechts 99 cent voor de verzending. Koopt u er echter een groter product (zoals een doos of oorkap) bij, dan moeten wij uiteraard toch per pakketdienst verzenden en zijn de verzendkosten 4.95 Euro incl. btw. Gratis levering bij bestellingen boven de 100 Euro!!