Veilig betalenNieuw
10 X Jippies XL extra dempend - Schoolpakket
€ 232.94     € 204.00
Beoordelingen
Gemiddeld cijfer : 9.03

gehoorbeschermingvoorkinderen.nl 9.03 (uit: 10)
Totaal: 60
60 van 5 sterren!


Jippies oorkap fel groen

Onze prijs : € 20.25
Prijs ex BTW : EUR 16.73
Voorraad Dit product heeft een langere levertijd 1 à 2 dagen levertijd
Modelnummer : 27.328JPP858512

Kies uit de volgende opties:
Bewaartasje:  
Vuurwerkbril:  

Stelt u zich eens voor: U wilt graag een popconcert, festival of een motorrace bezoeken. De meest ideale situatie zou natuurlijk zijn dat u met het hele gezin kunt gaan. Maar u wilt het gehoor van uw kleine niet beschadigen. De Jippie's gehoorbescherming biedt uitkomst: Met deze gehoorbescherming is het gehoor van uw kind namelijk beschermd, zodat u zorgeloos elk evenement kunt bezoeken!

Jonge kinderen hebben een uiterst gevoelig gehoor. Extreem lawaai en zware basgeluiden kunnen al snel leiden tot gehoorbeschadiging die zich dan op latere leeftijd manifesteert. Wat is hieraan te doen? Jippie's heeft de oplossing! De Jippie's gehoorbeschermers zijn namelijk in de hoogte aanpasbaar aan het hoofd van het kind. Wij adviseren voor baby's de Me's 4 Kids oorkapjes, maar ook de Jippies worden door sommige baby's al niet als vervelend ervaren. Te gebruiken vanaf 0 maanden tot zolang u maar wilt. Ouders passen ze namelijk ook!Stelt u zich eens voor: U wilt graag een popconcert, festival of een motorrace bezoeken. De meest ideale situatie zou natuurlijk zijn dat u met het hele gezin kunt gaan. Maar u wilt het gehoor van uw kleine niet beschadigen. De Jippie's gehoorbescherming biedt uitkomst: Met deze gehoorbescherming is het gehoor van uw kind namelijk beschermd, zodat u zorgeloos elk evenement kunt bezoeken!

Jonge kinderen hebben een uiterst gevoelig gehoor. Extreem lawaai en zware basgeluiden kunnen al snel leiden tot gehoorbeschadiging die zich dan op latere leeftijd manifesteert. Wat is hieraan te doen? Jippie's heeft de oplossing! De Jippie's gehoorbeschermers zijn namelijk in de hoogte aanpasbaar aan het hoofd van het kind. Wij adviseren voor baby's de Em's 4 Kids oorkapjes, maar ook de Jippies worden door sommige baby's al niet als vervelend ervaren. Te gebruiken vanaf 0 maanden tot zolang u maar wilt. Ouders passen ze namelijk ook!

Gebruik bij:

  • Scholen
  • Racebaan
  • Monsterjam
  • TT van AssenLeeftijd  Leeftijd:
18 maanden tot 12 jaar
Merk  Merk:
Jippie
Gebruik  Gebruik:
Divers
Demping  Demping:
SNR 27dB

Biedt de Jippie oorkap genoeg demping voor mijn kind?

Ja. Wij gaan ervan uit dat u een baby of dreumes niet bovenop de boxen legt van een muziekinstallatie op een concert. Gehoorbeschadiging zal ontstaan wanneer geluid van meer dan 80 dB het oor binnendringt. Een muziekinstallatie op een concert zal gemiddeld 115 dB geluid produceren vlak bij de boxen. Indien u een redelijke afstand in acht houdt zal de 115 dB redelijk zijn afgezwakt en daar kunt u dan het gemiddeld aantal demping in decibels van deze gehoorbeschermer vanaf trekken.

Vanaf welke leeftijd kan de Jippie gebruikt worden?

Vanaf 0 jaar. Echter zullen niet alle kinderen de oorkap accepteren en deze proberen af te doen. Wij adviseren voor echt jonge kinderen de Em’s 4 Kids. De Jippie’s kunnen echter veel langer gebruikt worden.

Bewaartasje

Bij dit product heeft u de mogelijkheid om tegen betaling een handig bewaartasje te bestellen. Deze tasjes zijn verkrijgbaar in drie hippe kleuren (blauw, oranje en roze).


Voorraad
Dit product heeft een langere levertijd 1 à 2 dagen levertijd

Verzending
Dit product is te groot voor een envelop waardoor wij dit via onze pakketdienst zullen versturen. De verzendkosten zijn 4.95 Euro incl. btw. U krijgt van ons een e-mail wanneer dit product wordt ingepakt en tevens een aparte e-mail met daarin Track and Trace code. U kunt uw verzending volgen vanaf dezelfde avond als dat u die e-mail ontvangt, ten laatste de ochtend erna. Gratis levering bij bestellingen boven de 100 Euro!!

Recensies
Hier vindt u recensies welke andere klanten direct bij ons hebben achtergelaten. Wij zijn blij met alle (redelijke en beschaafde) recensies aangezien we hiermee onze service kunnen verbeteren en u helpen om de juiste keus gehoorbescherming te maken. Wilt u ook een recensie achterlaten? Klik dan op de knop rechts 'UW MENING'
Gemiddeld cijfer: 5 Hoogst: 5 Aantal beoordelingen: 1
Monique La
Prima oorkleppies zoals ze hier genoemd worden. Mijn dochter kan zo mee grasmaaien zonder last te hebben van het lawaai. En ze zijn voor jong en oud want ook deze mama past ze, ideaal! datum 15/08/2015