Veilig betalenNieuw
CoolKid! Oorkap
€ 16.95
Beoordelingen
Gemiddeld cijfer : 9.03

gehoorbeschermingvoorkinderen.nl 9.03 (uit: 10)
Totaal: 60
60 van 5 sterren!


Monsterjam

Ieder jaar in het Gelredome wordt Monster Jam georganiseerd! Monster truck racing is de afgelopen jaren heel hard gegroeid en blíjft ook groeien. Het aantal fans wordt alsmaar groter. Per jaar bezoeken meer dan 3,5 miljoen fans een van de Monster Jam shows over de wereld.

Er zijn ongeveer 300 monster trucks actief. Veel daarvan doen alleen mee aan regionale evenementen en strijden niet mee in de landelijke competitie. De USHRA selecteert de snelste, veiligste en modernste voertuigen om mee te strijden in de shows. De bekendste namen van monster trucks die meedoen aan deze wedstrijden hebben vaak kopieën rondrijden, zodat ze aan gelijktijdige evenementen kunnen meedoen. Dit zijn onder andere Grave Digger, Madusa, Monster Mutt en Maximum Destruction.

Monsterjam

 

Gehoorbescherming

De grommende motoren, piepende banden en wrakken die met flinke krachten geplet worden. Het is natuurlijk allemaal heel vet, maar het levert ook flink wat lawaai op. Het is daarom verstandig om gehoorbescherming te dragen. Zorg dat u goed voorbereid bent met de juiste oordoppen of oorkappen! U zult zien dat er ongelooflijk veel andere kinderen ook voorbereid zijn!

Volgende