Veilig betalenNieuw
Beoordelingen
Gemiddeld cijfer : 9.03

gehoorbeschermingvoorkinderen.nl 9.03 (uit: 10)
Totaal: 60
60 van 5 sterren!


Concentratie op school

Wij leveren vaak en veel gehoorbescherming aan scholen. Erg vaak worden deze echter niet als gehoorbescherming gebruikt maar meer als middel om concentratieproblemen aan te pakken.

 

Adaptief onderwijs

Veelal vereist adaptief onderwijs extra instructiemomenten aan kleinere groepen leerlingen en soms zelfs aan individuele leerlingen. Dit kan natuurlijk storend zijn voor andere kinderen.

 

oorkappen school

Concentratieproblemen

Er wordt vanuit de overheid steeds vaker onderkend dat er een groot aantal leerlingen snel afgeleid zijn door geluiden in de klas. Om deze kinderen te leren concentreren of simpelweg een rustig moment in te bouwen worden ook regelmatig oorkappen gebruikt. Zeker kinderen met ADHD en PDD-Nos hebben vaak hun eigen kap bijvoorbeeld aan de stoel hangen.

 

Er zijn enkele type oorkappen welke veruit het meest afgenomen worden en dat zijn de goedkope Mosquito en de Peltor Kid en Optime I. De Optime I is te dragen vanaf een jaar of 7/8 en is veruit de meest verkochte oorkap wereldwijd en adviseren wij meestal voor bovenbouw of middelbaar onderwijs.

 

Lees hier ook het artikel van Balans Magazine over onze oorkappen getest op school.

 

Offerte

U kunt bij ons ook gewoon een offerte opvragen en wij kunnen grotere hoeveelheden oorkappen (zeg vanaf een stuk of 4) heel eenvoudig op factuur leveren. Wij leveren de genoemde oorkappen altijd uit eigen voorraad.

Volgende