Veilig betalenBeoordelingen
Gemiddeld cijfer : 9.03

gehoorbeschermingvoorkinderen.nl 9.03 (uit: 10)
Totaal: 60
60 van 5 sterren!


Betaling

Op het moment accepteren wij de volgende methodes van betaling: iDEAL, Creditcard, Achteraf Betalen en Factuur. Betaling via iDEAL, Factuur, Mastercard of Acteraf Betalen is altijd het snelste. Wij kunnen dan meteen zien of de betaling succesvol is afgerond en kunnen wij uw bestelling meteen klaarzetten (mits op voorraad) voor verzending.

Hieronder meer details over de methodes van betalen:

 

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank of SNS Regio Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

 

Factuur/ Op rekening

Wij kunnen voor scholen en bedrijven ingeschreven bij de KVK, de bestelling ook op factuur verrekenen. U kunt dan zelf, binnen de door ons gestelde betalingstermijn, bepalen wanneer de factuur betaald wordt. Deze factuur wordt apart per e-mail verzonden.

Zorg ervoor dat u uw school en/of bedrijfsnaam invult bij het aanmelden. Na beoordeling van uw bedrijf en e-mailadres zullen wij onmiddelijk uw bestelling in orde maken zodat u uw aankoop snel zult ontvangen. Let op: wij behouden ons het recht voor om een bestelling "Op Factuur" te weigeren. Wij verzenden dus z.s.m. en u betaalt wanneer het u uitkomt!

 

Bancontact/Mister Cash

Bancontact of Mister Cash zijn Belgische betaalkaarten. Door middel van een PIN-code kan men met deze kaart elektronische betalingen doen in winkels, stations, autowegentol, tankstations, drank- of andere automaten, ook kan er geld mee uit de automaat worden gehaald. Meestal is aan deze elektronische betaalkaart ook een proton-functie verbonden (= elektronische portemonnee).

Wij regelen dit betalingsysteem via MultisafePay. U dient hier wel een account by MultisafePay voor aan te maken, maar daarna kunt u dit account op vele duizenden sites hergebruiken.

 

Mastercard of Visa

Onze credicard betalingen doen wij ook via PayPal, maar u kunt ook kiezen voor MultiSafepay. U hoeft echter geen PayPal account te hebben, maar slechts eenmaal uw creditcard gegevens op te geven. PayPal zorgt wel voor de betaling, maar dan zonder in te loggen via PayPal. Net zo veilig, net zo snel...

Kies voor PayPal of MultiSafepay tijdens afrekenen.

 

 

Achteraf Betalen (tijdelijk niet beschikbaar)


U kunt nu ook "Achteraf Betalen" tot een bedrag van 100 Euro. U krijgt, na uw bestelling een EXTRA e-mail met daarin de betalingsinstructies, momenteel alleen via iDEAL. Uw producten worden de eerste werkdag (dus tot 15:00 dezelfde dag nog) meteen verstuurd en wij verwachten uw betaling binnen 21 dagen. Deze service kost u wel 1 euro administratiekosten.

Let op: betalingen welke niet binnen 21 dagen betaald zijn worden op een gegeven moment, na een herinnering van de webshop, automatisch uitbesteed aan een incassobureau. De volledige kosten hiervan (eerste aanmaning van het incassobureau kost 27.50) zullen op u worden verhaald.

Volgende